Despre scurtarea link-urilor cu ajutorul serviciului Bit.ly
31/08/2015
Cea mai populara melodie din Romania la momentul actual
01/09/2015

Serviciul Google Street View a fost adoptat si in Mongolia intr-o forma mai inedita

Serviciul Google Street View este utilizat la nivel global, fiind extrem de util atunci cand dorim sa aflam o anumita locatie. Bineinteles, Google Street View nu este disponibil in toate tarile din lume, iar in aceasta categorie se afla tarile slab dezvoltate din punct de vedere economic. Cu toate acestea, gigantul american Google a decis sa il implementeze si pentru Mongolia, o tara cu suprafata mare, insa destul de putin populata.

Pentru a realiza cartografierea si a obtine imagini cu suprafata tarii, echipa destinata implementarii au ales un un mod mai inedit de a duce la capat tot acet proces. Astfel, echipa Google si-a fixat camerele de filmat pe o sanie trasa de un cal si a mers pana in zone indepartate precum malul lacului Khosvgol. In cele din urma, pentru serviciul Google Street View s-au colectat imagini din Mongolia de pe o distanta de aproape 5.500 km.

“Google spera că sosirea Street View in Mongolia va face tara cunoscuta ca o noua destinatie pentru turistii din intreaga lume si va spijini cresterea economica a tarii”, a spus reprezentantul Google, Susan Point.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.