Gama de SSD-uri portabile sunt disponibile in Romania
12/05/2015
Orice poate fi un buton cu Makey Makey Go
13/05/2015

Serviciul Google Maps Map Maker a fost suspendat

Serviciul Google Maps Map Maker a fost suspendat in urma unui incident provocat de un utilizator care probabil este un impatimit al amuzamentului a facut o gluma mai putin „amuzanta” la adresa celor de la Google. Acest domn a desenat pe harta Pakistanului un element grafic nu tocmai decent si, care totodata, pune intr-o lumina proasta gigantul american, Google.

Utilizatorul care a dorit sa redecoreze harta nu este la prima abatere, el fiind cunoscut in randul celor de la Google ca fiind un utilizator problematic. Cea mai recenta isprava a acestia consta in imaginea faimosului Bugdroid urinand pe sigla Apple fiind precedata de alte doua creatii: o piscina care imita forma siglei Skype si un lac care imita sigla Pepsi.

Pentru cei de la Google, vandalizarea acestui serviciu nu este ceva nou, ei fiind obisnuiti, insa acest incident este cel mai cunoscut. In urma acestui incident cei de la Google au luat  decizia de a suspenda serviciul care pune la dispozitia utilizatorilor instrumentele necesare pentru editarea hartilor.

Google nu a oferit deocamdata informatii cu privire la aceasta suspendare, nestiindu-se cand va reactiva acest serviciu online sau cu ce solutie va veni pentru a remedia aceste intamplari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *