Samsung, viitor furnizor de ecran OLED pentru urmatorul iPhone

LG Pay, un nou serviciu de plati pe mobil
24/11/2015
Un serviciu de harti permite monitorizarea video in trafic
25/11/2015

Samsung, viitor furnizor de ecran OLED pentru urmatorul iPhone

Samsung urmeaza sa isi extinda parteneriatele contractuale si pe viitor va furniza ecrane OLED companiei Apple pentru viitoarele modele de iPhone-uri. Desi este un pas urias pentru Samsung, aceast parteneriat va avea loc undeva in  anul 2018, cand Apple are programt lansarea modelului iPhone 8. Pentru acest iPhone deja au fost luate in calcul aspectele furnizarii de ecran OLED de catre Samsung.

Pana in prezent, Apple a evitat implementarea acestui tip de ecran in dispozitivele iPhone intrucat prezinta anumite deficiente, insa compania spera ca pana in 2018 cand doresc sa lanseze iPhone 8, tehnologia sa evolueze suficient incat aceste incoveniente sa fie solutionate, iar ecranul OLED sa fie adaptat la ultimele tendinte si la nevoile consumatorilor.

Informatiile privind intentiile Samsung si Apple vin de la unul dintre managerii companiei coreene, acesta afirmand ca ambele companii au reinitiat discutii cu privire la utilizarea de ecrane OLED in terminalele iPhone lansate in viitor, Apple folosind acest tip de ecrane in Apple Watch acum, conform idevice.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.