Facebook face o schimbare in redarea continutului video
17/12/2015
SRI are libertate la verificare oricarui computer
17/12/2015

Samsung si-a promovat tabletele intr-un mod creativ

Cand este vorba de promovare brandurile mari nu duc lipsa de creativitate si inovatie. Acest lucru putem spune si despre Samsung care tocmai a incercat sa isi faca publicitate intr-un mod creativ si placut. De data aceasta, Samsung chiar a atras atentia cu aceasta idee. Odata cu venirea sarbatorilor, cei de la Samsung au format un pian digital conceput numai din tablete Samsung Galaxy Tab S2. Acestia l-au amplasat intr-un centru comercial din Londra si au avut ca invitat un celebru pianist, respectiv Myleene Klass, care a interpretat colinde si melodii specifice acestei perioade magice din an.

“Nimic nu ma face sa ma simt mai fericita decat sa ma aflu la pian inconjurata de cele doua fetite ale mele. Pianul format din tablete Samsung Galaxy Tab S2 este o premiera si nu se compara cu nimic la ce am mai cantat pana acum.” a declarat pianista.

Pianul nu este de vanzare si are rolul de a promova Samsung Galaxy Tab S2 pe perioada sarbatorilor de iarna. Tableta Samsung a fost lansata in vara acestui an si este disponibila in 2 versiuni: cu display de 8 inci, respectiv 9.7 inci, conform gadget.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *