Cele mai amuzante replici ale asistentului digital, Siri
01/10/2015
iPhone 6S in curand la precomanda in Romania
02/10/2015

Samsung se implica in educatia copiilor

Samsung se implica in educatia copiilor si lanseaza manualele digitale pentru clasele intai si a doua. Compania doreste sa starneasca interesul elevilor fata de tehnologie si, astfel, investeste in asemenea proiecte de mare anvergura. Manualele digitale lansate de Samsung sunt destinate pentru urmatoarele discipline: romana, matematica si engleza.

“Romania este in primele tari in ceea ce priveste consumul de televiziune, romanii petrecand cate sase ore zilnic privind la televizor. De asemenea, in jur de 90% dintre gospodariile din Romania au televizor, iar acesta nu mai este doar o sursa de informare. De exemplu, in prezent circa 50% din piata de televizoare sunt modele smart, iar jumatate dintre cei care au un astfel de televizor folosesc continut educational macar o data pe saptamana”, spune Pascalescu.

Manualele digitale vor fi disponibile incepand cu luna octombrie in mod gratuit, iar parintii le pot descarca pentru copiii sai. Un aspect foarte important cu privire la acest proiect il reprezinta faptul ca aceste manuale au fost aprobate de catre Ministerul Educatiei si reprezinta un instrument de lucru pentru acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *