Google se afla in procese cu UE
07/04/2015
Stergerea istoricului pe Facebook este mult mai simpla
08/04/2015

Samsung isi consolideaza pozitia de lider pe piata romaneasca cu o noua gama de televizoare SUHD

Dupa ce a lansat ultimele doua modele de smartphone, respectiv Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge, brandul este activ si in ceea ce priveste gama de televizoare. Asa se face ca in Romania a fost lansata o noua gama numita SUHD, mai precis Ultra High Definition. Aceasta versiune de produse vine cu mai multe functii suplimentare pentru o experienta vizuala de prima clasa.

Gama de televizoare Samsung SUHD beneficiaza de tehnologii avansate pentru contrast puternic si luminozitate sporita. Asortat cu televizoarele curbate Samsung cu diagonala intre 48˝ şi 78˝, noul soundbar curbat din seria 8500 ofera sunet pe 9.1 canale audio, avand o boxa principala centrala si boxe secundare la fiecare capat. De asemenea, soundbar-ul  suporta conectarea wireless la TV, prin functia TV Sound Connect via Bluetooth.

„Noile televizoare SUHD, cu care ne propunem sa ne consolidam pozitia de lider pe piata, nu reprezinta doar un termen generic, ci incorporeaza noi tehnologii sofisticate precum Nano Crystal Color sau Peak Illuminator pentru un contrast mai bun, mai multe culori si mai multa luminozitate. Practic, televizoarele de ultima generatie SUHD redau continutul vizual in forma cea mai apropiata de ceea ce regizorii de film isi doresc sa transmita, in orice conditii de vizionare, indiferent daca in camera este intuneric sau lumina diurna”, a declarat Victor Armaselu, Director al diviziei de Consumer Electronics in cadrul Samsung Electronics.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *