Promovare prin email marketing
17/03/2018
Harta Romania WordPress
26/05/2018

Orice designer sau fotograf se bucura atunci cand are o unealta usoara de editat. Si atunci cand aceasta are si multiple facilitati, Photoshop sau orice alta alternativa a binecunosctului program de editare ramane ca solutie secundara in fata unui soft care este foarte bun mai ales pentru cei care lucreaza cu un cumul mare de fotografii ( administratori de magazine online, fotografi, designeri etc. ).

BatchPhoto este un program de editare foto romanesc creat sa prelucreze mai multe imagini in acelasi timp. Fie ca ai nevoie sa redimensionezi, sa decupezi, sa convertesti de la RAW la JPG, sa aplici un watermark sau data si ora, sa ajustezi constrastul, luminozitatea sau sa imbunatatesti culorile, acest program iti permite sa procesezi zeci sau sute de fotografii in acelasi timp. Pe langa operatiile de optimizare, poti aplica de asemenea efecte speciale precum sepia, transformarea imaginilor in imagini alb-negru sau obtinerea unui aspect de pictura in ulei.

Disponibil atat pentru utilizatorii de Windows, cat si pentru cei de Mac BatchPhoto are o interfata usor de inteles si folosit. Programul este structurat in trei etape principale: adaugarea pozelor, aplicarea modificarilor dorite si apoi selectarea folder-ului unde doriti sa fie salvate noile poze. De asemenea, in etapa a treia, exista si posibilitatea de a trimite imaginile procesate direct pe email, sa le incarcati pe FTP sau chiar pe Facebook.

BatchPhoto este extrem de util pentru cei care lucreaza cu o cantitate mare de imagini. Programul ofera posibilitati multiple de editare a fotografiilor, de la simpla redenumire si modificare a dimensiunii fisierului pana adaugarea unui text pe poza sau crearea unui album PDF din mai multe fisiere de tip JPG, TIFF sau PNG. In plus, ofera oportunitatea de a procesa mai multe imagini in acelasi timp si in aceeasi sesiune, ceea ce nu poate genera decat un castig de timp si energie pentru utilizator.

Mai multe detalii pe: https://www.batchphoto.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *