Huawei ia cu asalt locul 3 in topul producatorilor de telefoane mobile
03/08/2015
Samsung tocmai are un senzor nou
04/08/2015

Primul smartphone cu scanarea irisului a fost lansat

Era doar o chestiune de timp pana cand avea sa apara smartphone-ul cu scanarea irisului. Proababil, v-ati dat seama ca urmeaza sa va spun ca acesta a fost lansat. Corect, chiar asta s-a intamplat, iar acum datorita companiei Fujitsu exista pe piata de telefoane mobile primul smarphone ce indeplineste aceasta functie. Este vorba despre modelul Arows NX F-04G, care este echipat cu o tehnologie ce permite deblocarea acestuia, precum si autentificarea in diferite conturi cu ajutorul recunoasterii irisului.

Modelul dezvoltat de Fujitsu opereaza pe sistemul de opeare Android si dispune de ecran QHD cu diagonala de 5,2 inci,  procesor octa-core Snapdragon 810, 3 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 32 GB, baterie de 3.120 mAh şi cameră de 20,7 MP

In realizarea acestei functii, telefonul este echipat cu programul Iris Passport si are un timp de raspuns de circa 0,6 secunde. Deocamdata, acest model de smartphone este disponibil doar in Japonia, iar cel mai probabil in functie de succesul pe care il inregistreaza va urma sa apara si pe piata din Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *