Fa cu cunostinta cu robotul care canta la vioara!
24/02/2015
Aplicatia Uber disponibila de azi si in Romania
25/02/2015

Prezentarea in ansamblu a telefonului Samsung Galaxy S6

Lansarea mult asteptatului smartphone va avea loc pe data de 1 martie, printr-un eveniment organizat de companie in Barcelona. Daca ar fi sa ne luam dupa zvonuri si ultimele specualtii, Samsung Galaxy S6 intra in categoria celor mai puternice smartphone-uri de anul acesta.

Cu siguranta designul telefonului Samsung Galaxy S6 va fi inspirat din seria A, dar si de Note 4, precum si Note Edge. Ba chiar tehnologia ecranului curbat de pe ultimul va ajunge si pe Galaxy S6, fie pe singurul model disponibil, fie pe versiunea Edge a acestuia, pe langa cel normal. Samsung a publicat cateva imagini si videoclipuri de teasing in care ecranul curbat a fost sugerat.

Samsung Galaxy S6 va avea un design similar cu Galaxy Note 4 si Galaxy A5, adica aluminiul va deveni o componenta esentiala, dar si rezistenta, iar plasticul va fi de mai buna calitate. In ceea ce priveste ecranul se va prelungi pe margine ca sa iti ofere un plus de utilitate prin aplicatii care te pot notifica atunci cand faci altceva pe ecranul principal, care iti pot prezenta un sumar de informatii sau pe care poti vedea date esentiale fara a debloca telefonul.

Ecranul de pe Samsung Galaxy S6 va avea aproximativ 5 inci la rezolutie 2K, memoria RAM va fi de 3GB, iar spatiul de stocare va incepe de la 16GB si este posibil sa vedem si o versiune cu 128GB, cum a lansat Apple in 2014. Despre procesorul de pe Galaxy S6 nu se stie exact daca va fi doar un Qualcomm, adica Snapdragon 810, doar un Exynos la Samsung, ori vor fi folosite ambele, in functie de regiune.

Samsung s-a laudat recent cu avansul sau in incarcarea wireless. „In urma cu trei ani, aceasta avea o eficienta de doar 20-30% din puterea alimentarii prin cablu, insa in prezent Samsung a reusit sa dubleze viteza. Este de asteptat ca anul 2015 sa fie unul important pentru dezvolarea tehnologiei de incarcare wireless, pe masura ce multe astfel de statii de incarcare vor fi integrate in spatii publice”.

[youtube id=”1fszdkqJR3c” width=”700″ height=”500″]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *