Apple renunta la Google Maps
14/05/2012
Afla daca esti dependent de Facebook
14/05/2012

Premii fabuloase de la Samsung

Concursul lansat de Samsung in urma caruia cele 80 de aplicatii inscrise si alese castigatoare in cele doua categorii ale sale “Samsung Apps Super Apps” si “Best S Pen Apps” vor aduce castigotorilor suma record de 4,08 milioane$, beneficiind de asemenea si de promovare.

Cei  care doresc sa participe trebuie sa se inscrie pe site-ul concursului si sa-si inregistreze aplicatia pe Samsung Apps, competita fiind deschisa la nivel global pentru toti dezvoltatorii de aplicatii mobile

Participantii vor fi impartiti in doua categorii. in cazul categoriei “Samsung Apps Super Apps”, castigatorii vor fi desemnati de catre public, iar acestia vor fi cei care se incadreaza in top 30 cele mai descarcate jocuri si top 30 cele mai descarcate aplicatii, primind o parte din premiul in bani. La categoria “Best S Pen App”, castigatorii vor fi desemnati de catre un juriu, iar acestia vor fi cei care au inscris 20 de aplicatii inovatoare care implica utilizarea functiilor S Pen-ului in cele mai interesante moduri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.