Acum poti vedea cine ti-a dat “Unfriend”

NASA colecteaza informatii despre alte plante cu ajutorul dronelor
06/07/2015
BlackBerry scoate primul smartphone care ruleaza cu Android
06/07/2015

Acum poti vedea cine ti-a dat “Unfriend”

Aplicatiile sunt intr-o continua dezvoltare de inovatii, iar la acest capitol  nu ne putem plange, deoarece mereu apare cate una nisata pe o anumita nevoie a utilizatorilor. La ora actuala, exista un numar colosal de aplicatii destinate smartphone-urilor, tabletelor si chiar PC-urilor.

Facebook a avut grija sa isi recompenseze utilizatorii cu diferite servicii utile, precum Facebook Messenger, Instagram, Whatsapp. De data aceasta, cu o aplicatie putem vedea cine ne-a dat “Unfriend”.  Tot procesul se desfasoara in felul urmator: intai de toate, instalezi aplicatia “Who Deleted Me for Facebook”, care odata descarcata se actualizeaza cu informatiile preluate de pe contul tau de Facebook. Astfel, odata centralizati toti prietenii, de-a lungul timpului iti raporteaza cine te-a sters din lista de prieteni.

Aplicatia este disponibila inca din 2009 si opereaza atat pe sistemul iOS, cat si pe Android. Functioneaza prin intermediul unei notificari in urma careia esti instiintat cand cineva te sterege din lista de prieteni.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.