Apple a castigat un proces contra Samsung Electronics
19/05/2015
Cumparaturile online vor beneficia de butonul „Buy”
20/05/2015

Pachetul Microsoft Office este disponibil in varianta Preview si pentru Android

Celebrul pachet Microsoft Office a fost destinat initial utilizatorilor de aplicatii business si impatimitilor de telefoane iPhone, iar apoi pentru tablete Android. Utilizatorii sistemului de operare Android direct de pe dispozitivele mobile au fost un pic neglijati, intrucat pachetu Office nu a fost disponibil si pentru acestia. De data aceasta, a venit randul lansarii versiunii Office Preview si pe telefoanele ce opereaza pe Android.

Pachetul Office Preview este format din Word, Excel si PowerPoint. Tabletele Android au beneficiat de acest pachet odata cu lansarea acestuia, insa dupa aproximativ 4 luni, aplicatiile Office au devenit disponibile si pentru display-urile mici ale telefoanelor Android. In acest fel smartphone-urile au posibilitatea sa vizualizeze si sa modifice documentele Office.

Aceste aplicatii Office sunt deocamdata doar demo, fiind practic o versiune de testare, iar pentru a putea accesa aceste aplicatii, utilizatorii trebuie sa se inregistreze in programul Beta. Utilizatorii interesati care detin un terminal Android 4.4 sau mai nou cu cel putin 1 GB de memorie RAM pot vizita pagina Google+ a companiei Microsoft si pot activa manual accesul la aceste produse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *