Creare site web pentru Granturi pentru Digitalizare IMM (PNRR)
15/11/2022
Domenii rezervate pentru administrația publică centrală și locală
18/11/2022

Pachet digital (voucher de digitalizare)

Ești un antreprenor fie la început de drum sau într-un stadiu avansat? Cauți rețeta succesului și îți dorești să profiți de fiecare etapă din parcursul tău, fiecare fiind o oportunitate de extindere în lumea antreprenorială? Află că, un antreprenor își creează propria rețetă pentru a genera rezultate remarcabile.

SOLICITA CREARE WEBSITE DE PREZENTARE

Digitizarea si digitalizarea sunt procese care se adreseaza tuturor companiile, de la cele multinationale la întreprinderile mici și mijlocii.

Implementarea proceselor de digitizare si digitalizare are ca scop imbunatatirea performantelor, reducerea costurilor, reducerea riscurilor sau valorificarea rapida a oportunitatilor.

Pachet digital (voucher de digitalizare)

Cheltuieli eligibile pentru proiecte cu finantare nerambursabila:
✅Echipamente tehnologice;
✅Spații de lucru, spaţii de producţie şi spaţii de depozitare;
✅Mijloace de transport: autoturisme, ATV-uri, kart-uri, autoturisme, autoutilitare, autobuze, microbuze, motociclete, biciclete, rulote, elevatoare, incarcatoare, semiremorci, platforme, salupe maritime, aparate de zbor;
✅Panouri fotovoltaice;
✅Mobilier, aparatură birotică, sistem de protecţie a valorilor umane şi materiale;
Pachet digital (voucher de digitalizare) care să conțină minim site de prezentare a activității sau magazin on-line, cheltuieli înregistrare domeniu fără hosting, pentru operatorii economici care nu deţin alt site şi care trebuie să fie funcţional la data depunerii cererii de eliberare a ajutorului de minimis și pe toată perioada de monitorizare, cheltuieli de promovare a site-ului/magazinului on-line, un soft necesar desfășurării activității și semnatură electronică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *