Asus Zenfone Selfie, smartphone-ul pentru pasionatii de selfie-uri
16/11/2015
Telefonul Samsung cu clapa este noua senzatie in Asia
16/11/2015

Orange, noul sponsor al fotbalului romanesc

Orange este oficila noul sponsor al Ligii 1 de fotbal din Romania. De acum inainte, Orange a inlaturat competitia pe Bergenbier si a schimbat numele in Liga 1 Orange.

„Pentru foarte multi microbisti numele Orange a devenit sinonim cu fotbalul, in urma unui intreg sir de proiecte dedicate, precum sustinerea unuia dintre cele mai mari cluburi de fotbal din Romania, pachetul PrePay Suporter sau aplicatia Fotbal Info, dar si prin parteneriatele pentru competitiile internationale UEFA EURO 2012 si UEFA EURO 2016. Noul acord, impreuna cu noua oferta, vin sa completeze actiunile in care ne-am implicat de-a lungul anilor in lumea fotbaluluit”, a declarat Jean-François Fallacher, CEO al Orange Romania.

Parteneriatul aduce o oferta noua pentru microbisti. Prin Orange TV Go, solutia Orange TV pentru dispozitivele mobile, clientii Orange cu abonamente din noua oferta pot urmari nelimitat meciurile din Liga 1 pe telefon, tableta sau laptop, iar cu ajutorul stick-ului Orange TV si pe ecranul mare al televizorului. Clientii care au sau activeaza pana pe 10 ianuarie 2016 un abonament Orange Me, Orange Pro sau Orange Net au acces nelimitat la meciurile din Liga 1 Orange prin Orange TV Go, oriunde ar fi. De astazi, ei au acces nelimitat fara costuri suplimentare la canalele Look TV HD si Look Plus HD, care difuzeaza toate meciurile din Liga 1, prin serviciul Orange TV Go, conform wall-street.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *