Aplicatia care iti aduce SMS-urile din telefon direct pe calculator
20/07/2015
Apple Pay este disponibil in Europa
21/07/2015

Optiune de cumparaturi va aparea direct in motorul de cautare

Cum exista multi utilizatori care adopta metoda online de cumparaturi, Google se pregateste sa testeze in perioada ce urmeaza un alt nivel pentru cumparaturile online. Prin acest experiement realizat pe un esantion de oameni, Google va include posibilitatea de cumparare direct din motorul de cautare.

Inovatia pe care o aduce Google se numeste „Puchases on Google” si va consta in butoane pentru cumparare in dreptul rezultatelor afisate. Pe langa butonul ce reprezinta „Cosul de cumparaturi”, va mai exista si optiuni de selectarea a culorii, marimii sau cantitate. Pe langa acestea, nu va lipsi nici butonul „Checkout” pentru a plati folosind una din metodele de plata suportate. Desi plata cu cardul este principala si reprezinta pionul central, Google vrea sa includa si posibilitatea de a achita cu serviciul Android Pay, serviciu ce va fi disponibil la sfarsitul anului acesta.

Cu ajutorul acestei functii, utilizatorii vor reusi sa isi gaseasca produsele pe care le doresc, iar Google Now va memora produsele care ne-au marcat interesul si, ulterior, va oferi alerte atunci cand pretul acestora va scadea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *