Aplicatia Shazam pregateste niste actualizari radicale
06/03/2015
Versiunea Android pentru realitatea virtuala
09/03/2015

Office 2016 in varianta preview este disponibila pentru Mac

In ultima perioada cei de la Microsoft nu mai erau preocupati sa lanseze noi versiuni a pachetului Office pentru Mac, chiar daca pentru Windows exista mai multe versiuni. Pentru a atrage din nou utilizatori noi catre ei, gigantul din Redmond a decis sa lanseze zilele trecut Office 2016 gratuit, in varianta preview pentru Mac.

Oficial, mai sunt cateva luni pana cand Office 2016 pentru Mac va fi lansat in varianta finala, cam in aceeasi perioada in care vom putea achizitiona Windows 10 din magazine. Pana atunci insa, pentru a remedia mici probleme sau pentru a introduce functii noi pornind de la feedback-ul oferit de utilizatori reali si aplicand aceeasi filozofie similara cu cea din spatele Windows 10 Consumer Preview, Microsoft a lansat Office 2016 gratuit in varianta preview.

Office pentru Mac avea nevoie de o actualizare radicala de aproape cinci ani. Abia acum vedem introdus suportul nativ pentru ecrane cu rezolutie mare, Retina Display cu HiDPI. Tot in Office 2016 puteti rula fiecare dintre aplicatiile incluse in mod full screen. Interfata este de asemenea reinventata pentru a fi mult mai similara cu cea din Office 2013 pentru Windows. Daca v-ati facut un obicei sa colaborati cu prieteni la proiecte in Word, pentru prima oara pe Mac, puteti atasa cu totii comentarii respectivului fisier. Scurtaturile de taste, graficele si diagramele in Excel beneficiaza de asemenea de un update important.

In aceeasi suita de aplicatii Office 2016 gratuit puteti experimenta un nou PowerPoint, o versiune noua de Outlook, OneNote si alte cateva aplicatii. Pentru a o instala pe propriul sistem fara nici un cost suplimentar sau completari de formulare stufoase, accesati blogul Microsoft Office.

Pentru a descarca aceasta versiune, accesati acest site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.