Numele Skype ar putea fi inlocuit

Un celebru site de streaming de melodii a fost inchis
06/05/2015
Samsonite impreuna cu Samsung vor sa lanseze gentile de voiaj inteligente
07/05/2015

Numele Skype ar putea fi inlocuit

Gigantul Microsoft ar putea fi obligat sa renunte la numele Skype in urma unei decizii judecatoresti. In prezent, nu s-a emis un ordin prin care compania sa fie obligata sa isi schimbe celebrul nume al aplicatiei Skype, insa acest lucru nu imposibil. Totul a pornit in urma cu un an cand Microsoft si-a redenumit serviciul SkyDrive in One Drive, lucru care i-a scandalizat pe detinatorii televiziunii britanice Sky, intrucat noul nume este mult prea asemanator cu numele televiziunii.

Conflictul a fost urmat de un proces, in urma caruia castig de cauza a primit televiziunea britanica, iar drept repercusiuni cei de la Microsoft ar putea fi obligati sa isi schimbe numele de Skype, invocandu-se motivul ca oamenii ar putea fi dusi in eroare de similitudinea numelui.

˝Elementul figurativ nu transmite nici un concept, exceptand poate acela de nor. Asta ar putea creste probabilitatea ca elementul ‘Sky’ sa fie recunoscut in cadrul cuvantului ‘Skype’, deoarece norii se regasesc pe cer si astfel pot fi asociati cuvantului ‘Sky’ (cer)˝, au precizat judecatorii in explicarea deciziei luate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.