YouTube vine cu ceva nou pentru utilizatorii sai
05/02/2015
Gadgeturi ce pot fi daruite de Valentine’s Day
06/02/2015

Noua functie oferita de aplicatia Instagram este inspirata de la Vine

Daca utilizati in mod frecvent serviciul Instagram, probabil ati observat ca exista functia de editare video, cu ajutorul careia puteti filma cateva secunde si, de asemenea, aveti posibilitatea de a edita respectivul clip.

Acum cativa ani, dezvoltatorii serviciului Vine, o platforma online si o aplicatie mobila ce permitea utilizatorilor sa posteze clipuri de 6 secunde. Instagram si-a insusit conceptul clipurilor cu o durata limitata de pana la cel mult 15 secunde. Astfel, au existat din ce in ce mai multe similaritati intre serviciul oferit de cei de la Twitter si cei de la Facebook. Printr-un nou update pe care il veti vedea implementat in urmatoarele zile in aplicatia voastra Instagram, numarul punctelor comune a mai crescut un pic.

La cateva luni dupa ce Instagram a creat aplicatia Hyperlapse, menita sa va permita sa inghesuiti si mai mult continut video in 15 secunde, creatorii serviciului mai fac un pas important spre schimbarea perceptiei utilizatorilor vizavi de tipul de continut pe care il vedeti preponderent pe reteaua sociala. Pornind de la aceasta idee, scurt metrajele de pe Instagram vor rula implicit in bucla continua fara nici un fel de interventie din partea utilizatorului. Astfel, nu va trebui sa mai atingeti imaginea aferenta unui clip de fiecare data cand va doriti sa declansati redarea sa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *