Nokia N9, peste iPhone 4S

Tutorial adaugare clip de pe YouTube in site pe platforma WordPress
08/10/2011
Cum adaugam produse si categorii in platforma de magazin online Amigio
13/10/2011

Nokia N9, peste iPhone 4S

Chiar daca a ajuns sa aiba comenzi de cateva zeci de mii pe ora, cu putin timp de la lansare, iPhone 4S va vi batut de Nokia N 9, spun gurile rele.
Telefonul Nokia N9 este primul smartphone cu sistem de operare MeeGo. Telefonul este touchscreen complet. Singurele butoane ale aparatului sunt in lateral, on/off si cele de volum, partea frontala avand o interfata exclusiv tactila.

Terminalul are un display AMOLED de 3,9 inch cu forma curbata si realizat cu tehnologiile Corning Gorilla si ClearBlack. Pricipalele caracteristici ale terminalului sunt modul natural de utilizare a ecranului tactil, vizibilitatea de o intensitate remarcabila si bineinteles protectia la zgarieturi. Nokia N9 se mai evidentiaza prin interfata, capacitati multitasking, forma atragatoare si prin aplicatiile si jocurile preinstalate.

Smartphone-ul are camera de 8 MP (3264×2448 pixeli) cu lentile Carl Zeiss, facilitati autofocus, touch-focus si blit LED dual si inregistrare video HD (720p) la 30 de cadre pe secunda si dispune de un procesor Cortex A8 cu frecventa de 1 GHz si o memorie RAM de 1 GB.

1 Comment

  1. cartonic spune:

    (edit by admin…) Si mie imi place Nokia dar cum poate sa bata Iphone 4s( chiar si 2900 ron varianta de 16gb) un telefon care costa in cel mai fericit caz 2400 ron, are un sistem de operare mort dupa ce Nokia s-a certat cu Intel si o camera inferioara?
    … gurile rele spun ca maine o sa fie 30 de grade afara dar eu incerc sa nu le cred.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.