Apple a intrat in atmosfera Craciunului si a lansat prima reclama cu aceasta tematica
25/11/2015
iTranslate Voice, o aplicatie eficienta pentru traduceri
26/11/2015

Nokia lanseaza un smartphone cu design inspirat din vechile telefoane

Un nou telefon marca Nokia a aparut pe piata, insa lansat de Microsoft. Acesta are desig-ul inspirat din simplitatea telefoanelor aparute in anii 2000. Practic, compania a pastrat acelasi aspect, cu mici imbunatatiri, iar noutatea vine cu performanta telefonului care indeplineste capacitatile unui smartphone.  Modelul 230 este un urmas direct al telefoanelor Nokia de acum mai bine de 10 ani si poate deveni un telefon de backup foarte atragator.

Display-ul de 2,8” cu rezolutie 320 x 240 nu este optim pentru navigatul pe internet sau socializarea pe Facebook, insa in lipsa unei altenative, poate sa te ajute sa iti faci treaba, chiar daca utilizarea este mai greoaie. Fiind un telefon lansat in era „selfie”, acesta dispune de doi senzori foto de 2 megapixeli, ambii echipati cu blitz flash, care ar trebui sa realizeze fotografii decente pentru publicarea pe retele de socializare. Exista suport pentru card-uri microSD, cat si un model care poate folosi doua cartele SIM. Toate acestea sunt integrate intr-o carcasa realizata din plastic si metal, conform go4it.

Pretul de pornire al smartphone-ului este de 55 de dolari, fiind programat pentru lansare inainte de sfarsitul lui 2015 pe piete emergente precum India, Asia si Orientul Mijlociu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *