Nokia cauta asociat pentru revenirea in industria telefoanelor mobile

Windows 10 Preview disponibil fara cod de instalare
24/07/2015
Android dispune de functia full screen pe verticala in aplicatia YouTube
24/07/2015

Nokia cauta asociat pentru revenirea in industria telefoanelor mobile

Intr-un comunicat oficial, compania finlandeza Nokia a anuntat ca doreste sa revina in industria telefoanelor mobile, iar pentru realizarea acestui obiectiv isi cauta un partener pentru a lansa noul smartphone programat sa fie lansat in anul 2016. Dupa ce a vandut in 2014 divizia de telefoane mobile catre compania Microsoft, Nokia doreste sa se reafirme in acest sector.

“Daca si cand vom gasi un partener de talie mondiala care sa isi asume aceste responsabilitaţt, vom colabora indeaproape pentru a coordona proiectarea si diferentierea tehnologica, asa cum am procedat si cu tableta N1 Android”, a declarat Robert Morlino, purtator de cuvant al Nokia Technologies.

Tableta despre care vorbeste purtatorul de cuvant al companiei Nokia este aceea care a fost lansat in 2014, sub denumirea de Nokia N1, ce foloseste sistemul de operare Android si logo-ul Nokia, insa suportul tehnic si deciziile de marketing au fost luate de catre Foxconn.

Noul telefon mobil este programat sa fie lansat la sfarsitul anului 2016, cand acordul cu Microsoft ii va permite companie finlandeze sa se foloseasca de brandul Nokia.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.