Care sunt produsele urate lansate de Apple in trecut
31/10/2012
Muzeul Antipa poate fi vizualizat si cu telefonul mobil
31/10/2012

Noile SSD-uri, primele bazate pe tehnologia flash NAND de la Intel

SSD-urile accelereaza productivitatea aplicatiilor si imbunatatesc navigarea pe Internet sau vizionarea de videoclipuri.

Intel SSD 335 este un drive SATA de 6Gb/s poate inlocui un hard disk traditional si ofera acces mai rapid la fisiere si programe.

Modelele noi au o capacitate de 240GB si ofera viteze de 500/450 MB/s la citirea sau scrierea secventiala. Viteza la citire este de 42,000 IOPS, respectiv 52,000 IOPS la scriere. Ele sunt disponibile in carcase de 2,5 inch si de 9.5mm. Suntdisponibile pe piata si au o garantie de 3 ani.

Intel Solid-State Drive 335 sunt primele unitati care folosesc o memorie rapida de tip flash NAND pe 20nm dezvoltată de IM Flash Technologies (IMFT).

Memoria NAND pe 20nm de 64Gb foloseste o structura planara a celulelor si ajuta la inlaturarea dificultatilor pe care le au procesele tehnologice avansate.

“Noua serie Intel SSD 335 foloseste o tehnologie celulara planara unica Intel, cu poarta de metal si constanta dielectrica ridicata, care depaseste constrangerile traditionale NAND. Prin depasirea acestora si folosirea procesului inovator, Intel poate continua sa dezvolte SSD-uri si sa le ofere utilizatorilor solutii la preturi avantajoase”, a spus Rob Crooke, Vicepresedinte si General Manager pentru Intel Non-Volatile Memory Solutions Group.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.