Stiati ca emoticoanele implinesc maine 30 de ani?
21/09/2012
Cine sunt superbogatii din TNR250?
25/09/2012

A murit WTA.ro ? Ce se intampla cu WTA, contor de trafic ?

Suntem asaltati tot mai mult cu intrebari de genul : “ce se intampla cu wta.ro ?” , “mai revine siteul wta ?”, “ce site de contorizare trafic este alternativa la wta”. Cum ni se parea firesc sa primim un raspuns oficial din partea siteului care , asa cum arata RoTLD, are o varsta de 4 ani, nascandu-se pe 2008-07-18, tragem concluzia retorica A MURIT WTA ? UNDE ESTI WTA.RO ?

Pentru ca foarte multi proprietari de siteuri, asteapta solutii si incearca sa gaseasca alternative pentru contorizari de trafic, piata online din Romania nu duce lipsa de solutii profesioniste.

Solutia gratuita este Google Analytics : http://www.google.com/analytics/ iar cea trial, ulterior contracost vine de la Trafic.ro: http://www.trafic.ro/ Bineinteles sunt foarte multe siteuri pe piata care ofera solutii de contorizare a vizitelor si vizitatorilor, insa sustinem si recomandam cele doua variante de mai sus.

4 Comments

 1. site spune:

  pacat de wta …eu sper ca o sa revina…ca este vorba doar de un redesign, o noua platforma mai profesionala…oricum trafic si google analytics raman solutii ok.

 2. Serj spune:

  si nu uitati de t5.ro un proiect frumos si la inceput de drum. este combinatia perfecta intre google analytics si trafic.ro , si este si gratuit 🙂

 3. […] de pe blogger cu tot cu feed-uri si cu vechiul cod de monitorizare a traficului de le wta,care desi nu mai functioneaza ,sunt foarte inestetice,si trebuie sa le sterg una cate una de la peste 300 de […]

 4. gyzmoos spune:

  Pacat era un site bun.
  o alternativa ar fi gtop .. foarte complex si gratuit 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.