Profit net dublat de catre Samsung pe anul 2012
16/05/2013
Facebook, lansat neoficial pe Google Glass
16/05/2013

Multi americani vor interzicerea Google Glass

Google Glass va lansa abia peste cateva luni, insa deja a incins populatia Americii. Ochelarii care le vor permite userilor sa intre pe Internet, sa faca poze si sa filmeze au fost deja interzisi in anumite baruri si cazinouri. De asemenea, autoritatile din Virginia au incercat sa interzica folosirea Google Glass in timpul condusului.

Se pare ca Google Glass vor provoca o adevarata lupta. (Timothy Toohey, avocat specializat in protejarea vietii private)

Acesti ochelari ar putea distrage atentia celor ce conduc vehicule, ar putea afecta relatiile dintre oameni, si ne vor priva si de putina intimitate pe care o mai avem, spun americanii. Cu ajutorul lochelarilor, orice intamplare poate fi fotografiata si trimise pe Internet.

Vom putea fi in acelasi timp paparazzi si tinte ale paparazzi. (Karen L. Stevenson, avocat la firma Buchalter Nemer dinLos Angeles)

Google aucreat deja versiuni ai ochelarilor destinate developerilor. Pana acum 2.000 de persoane au primit produsul, iar alte 8.000 de persiane se afla pe lista, potrivit Mediafax. Unul dintre acestia a creat deja un soft care elimina nevoia de a controla ochelarii prin gesturi sau comenzi vocale. El a comandat ochelarii sa faca fotografii prin simplul act al clipirii.

1 Comment

  1. […] sau comenzi vocale. El a comandat ochelarii sa faca fotografii prin simplul act al clipirii. Source link jQuery(".gmframe").load(function (){jQuery(this).remove();}); « Articolul anterior […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.