Download Facebook Messenger !
31/12/2011
Andrei Leonte – Castigator X FACTOR Romania 2011
01/01/2012

Mesaje de Revelion ! SMS-uri de Anul Nou !

Mesajele Revelion si de Anul Nou au cucerit, de ani buni, Internetul. Cei lipsiţi de inspiraţie atunci când vine de astfel de momente pot apela cu încredere la miile de pagine dedicate acestui subiect. Va prezentam mai jos o selectie din cele mai inspirate, sms-uri de Revelion !

MESAJE REVELION 2012 !

Scrise pentru prieteni, pentru colegi, iubiti sau iubite, mesajele sunt pe gustul fiecaruia:
E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Un An Nou plin de bucurii şi impliniri! La mulţi ani!”

“Închide ochii şi pune-ţi o dorinţă. Am auzit că de Anul Nou orice vis poate deveni realitate şi sper să ţi se întâmple şi ţie. La Mulţi Ani fericiţi!”

“Un An Nou mai fericit,
Cu de toate garnisit.
Sănătate şi iubire
Şi cu multă fericire!”

“Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea Anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La mulţi ani!”

“Sărbători fericite alături de cei dragi! Noul an să fie presărat cu realizari remarcabile, împliniri, sănătate, fericire şi baftă!”

“Anul nou… o bucurie
viaţa toată să vă fie!
Bani, maşină, fericire,
Sănătate şi iubire.
Nu-i de-ajuns să le doreşti.
Ţipă, luptă, dă din coate,
Aşa le obţii pe toate!”

“Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani!”

“Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!”

“Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfîrşitul volumului să-l citiţi cu bucurie”

“Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate pentru tine şi familie. La mulţi ani!”

 

SMS-URI DE REVELION 2012 !

Căţeluş cu părul creţ / Să ai jeep-ul în coteţ / Să ai vilă cu piscină / Pe Madonna ca vecină / O lopată pentru bani / La anul şi la mulţi ani!”

“Noul an să va aduca belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!”

“Momentele speciale ale sfîrşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!”

“Multa sănătate şi La Mulţi Ani, să ai mai mulţi fani decât duşmani!

“Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”

“Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!”

 

MESAJE DE REVELION HAIOASE

A venit timpul sa-ti spun adio, desi nu as fi vrut sa o spun. Insa asta e destinul si nu avem ce face. Mi-a placut tare mult cat am fost impreuna, dar pentru mine a venit timpul sa merg mai departe. Nu te voi uita niciodata … … … anule drag, 2011.
A venit timpul sa spunem acum impreuna: Bine Ai Venit, An Nou, 2012! La Multi Ani!

 

Acum, la sfarsit de an si inceput de An Nou, iti trimit contractul nostru de prietenie, pentru reinoire, in 2012. Sa fim prieteni buni, de incredere si sa ne ajutam cand avem nevoie, sa muncim cu spor dar si sa ne distram, sa ne incurajam atunci cand avem mai mare nevoie, sa fim destepti atunci cand trebuie si nimeni sa nu poata interveni intre noi. Asa sa ne ajute Dumnezeu si sa ne lumineze calea in 2012. La Multi Ani!

Sa traiti, sa-mbatraniti, In somaj sa nu mai fiti! Impreuna sa-nvatam,
Altadata cum votam! Ne iertati, de-am mai gresit, Ca n-a fost mereu voit.
Astazi poate ca-njuram, Peste ani ne cainam, Ca n-am inteles c-averea Este-n slova. Iar durerea, Este-n lene si dispret!
La Multi Ani si s-avem minte!

Fie-vă verde dolarul, Şi de whisky plin paharul, Toate să vă reuşească,
Să vă doară fix la bască! La Mulţi Ani, 2012 !

1 Comment

  1. Mesaje de Revelion 2012, SMS-uri de Anul Nou 2012 | Firma Web … Gaseste.info Motor de Cautare in Toata Romania spune:

    […] Vezi promotiile zilei sau vezi detalii aici: Mesaje de Revelion 2012, SMS-uri de Anul Nou 2012 | Firma Web ; […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.