MasterCard vine cu un nou serviciu pentru platile electronice

Android One o sa fie disponibil acum si in Europa
18/09/2015
Google urmeaza sa lanseze un nou serviciu
21/09/2015

MasterCard vine cu un nou serviciu pentru platile electronice

MasterCard vine in intampinarea clientilor sai cu un nou serviciu intitulat MasterCard Identity Check. Acesta reprezinta insumarea mai mult solutii tehnice princ are elimina necesitatea memorarii parolei la plata cumparaturilor online. Pe langa acest aspect, MasterCard Identity Check va include si plati biometrice, prin intermediul carora cumparatorii isi pot valida identitatea si efectua plata doar cu o autentificarea realizata de scanner-ul de amprenta al smartphone-ului sau clipind in camera foto a acestuia.

Fiecare secunda alaturi de un consumator conteaza si costa. Nimeni nu stie mai bine acest lucru decat comerciantii” a declarat Ajay Bhalla, presedintele Enterprise Security Solutions in cadrul MasterCard. “Parolele sunt greu de retinut si irosesc timp pretios. Astazi, oamenii pot realiza cumparaturi prin intermediul a diverse dispozitive si se asteapta ca cele mai noi tehnologii sa simplifice si sa securizeze tranzactiile. Identity Check ofera exact acest lucru.”

MasterCard Identity Check va utiliza tehnologii precum SMS-uri cu parole unice sau functionalitati biometrice pentru identificarea utilizatorului si imbunatatirea experientei la plata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.