MasterCard direct pe Android

MX Player si noile functii adaugate
08/06/2015
Google lucreaza la un proiect revolutionar
08/06/2015

MasterCard direct pe Android

Plata digitala era doar o chestiune de timp. Cu toate ca peste hotare anumite plati digitale erau deja folosite de ceva timp, acum Google a lansat Android Pay. Acest serviciu permite utilizatorilor de carduri MasterCard de credit, debit, preplatite si business sa achite cheltuielile cu smartphone-ul in magazinele care permit plata digitala

Platile contactless oferite de MasterCard sunt disponibile inca din 2013, insa acum ofera o solutie mult mai eficienta si sigura. Daca la inceput au venit cu tranzactii mobile sigure, acum cei de la MasterCard colaboreaza cu Google si lanseaza acest proiect pentru toti utilziatorii de Android.

Incepand cu luna aceasta, toti posesorii unor smartphone-uri ce ruleaza pe sistemul de operare Android vor putea sa isi foloseasca cardurile MasterCard cu plata prin aplicatie in toate magazinele partenere. Android Pay vine cu ceva nou, ceva prin care le ofera siguranta utilizatorilor si un nivel sporit de vigilenta, respectiv faptul ca niciodata nu transmite numarul cardului catre comercianti.

Deocamdata, Android Pay va fi disponibil doar in America, platile contactless fiind acceptate in magazine, restaurante, benzinarii etc, urmand ca apoi sa fie promovat si restul continentelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.