Aplicatia cu care raspunzi la telefon fara sa il deblochezi
08/10/2015
Apple elimina din aplicatiile de pe App Store
09/10/2015

Mark Zuckerberg a publicat pe contul sau viitoarele butoane pentru Facebook

Facebook nu mai este de mult timp doar o simpla retea de socializare, ci a devenit un accesoriu indispensabil din viata multora dintre noi. Ca detinem sau nu un cont de Facebook, cu siguranta am accesat cel putin o data in viata reteaua de socializare. In prezent, Facebook detine un numar exorbitant de utilizatori, respectiv 1,23 de miliarde de conturi active. Aflandu-se in plina ascensiune, Mark Zuckerberg, creatorul acestei retele sociale, a venit cu o schimbare radicala pentru brandul sau.

Anul acesta au tot circulat zvonuri cum ca va aparea un buton de “dislike”. Aceasta idee a fost sustinut mult timp, pana cand au fost facute declaratii oficiale prin care se argumenta faptul ca nu va exista un buton de “nu-mi place”, intrucat poate fi interpretat in diverse feluri si poate incita la violenta, iar Facebook nu doreste sa dea nastere conflictelor. Asa se face ca astazi, Mark Zuckerberg a postat pe contul sau personal un clip in care prezinta viitoarele butoane. Este vorba despre 7 butoane, afisate sub forma unor emoticoane foarte simpatice.

[youtube id=”4fWNb6T46Mk” width=”700″ height=”500″]

Noua functie “Reactii” le va permite utilizatorilor retelei de socializare sa exprime sapte stari, respectiv placere, iubire, ras, bucurie, soc, tristete si furie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.