Samsung tocmai are un senzor nou
04/08/2015
Primul smartwatch destinat nevazatorilor
04/08/2015

Here Maps de la Nokia a fost cumparat de producatorii germani de automobile

Initial, toti au crezut ca sunt doar zvonuri faptul ca Nokia urma sa vanda serviciul de cartografiere Here Maps, insa acum s-a dovedit a fi adevarat. Nokia a vandut producatorilor germani de automobile cu nume puternic in industria auto serviciul Here Maps. Beneficiarii sunt Audi, BMW si Mercedes, iar costul platit pentru a intra in posesia aplicatiei a fost de 2,8 miliarde de euro.

Din aceasta achizitie, putem deduce faptul ca urmatoarele modele lansate de acesti producatori vor fi echipate din fabrica cu acces la Here Maps. Utilizatorii aplicatiei pot decide daca doresc sa furnizeze informatii despre locul in care se afla, fiind colectate pentru realizarea statisticilor despre trafic. Practic, cu cat mai multi soferi folosesc Here Maps, cu atat informatiile furnizate vor fi mai aproape de realitate.

Deocamdata, nu se stie ce viitor va avea varianta mobila pentru iOS, Android si Windows Phone, respectiv daca va mai putea fi folosita sau va disparea, fiind scoasa din gama de aplicatii disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *