Magazinele online vand mai ieftin decat cele fizice

Care este cel mai tare telefon ?
09/07/2014
Spionaj cibernetic asupra institutiilor din Romania
07/08/2014

Magazinele online vand mai ieftin decat cele fizice

Cu aproape 25 % faci reducere atunci cand cumperi de pe net.
Asa arata ultimile statistici date publicitatii.

Cele mai mari reduceru se regasesc la carti, tablete si telefoane mobile, iar cele mai mici la aspiratoare si hrana pentru animale de companie, potrivit unui studiu Millward Brown ; efectul nu este observat la aparatele foto, preturile fiind aproape identice ca in magazinele clasice

De exemplu, la un model de telefon al carui pret este in jurul a 500 lei, in momentul efectuarii studiului existau diferente de pana la 80 lei intre pretul din online si cel din offline.

Cele mai mici diferente de pret intre magazinele online si magazinele offline s-au constat la aspiratoare , cu un procent de 4% si la hrana pentru animalele de companie, pet shopuri unde exista un procent de 1%.

Aproximativ jumatate dintre cei care cumpara online aleg magazinul online pe baza faptului ca pretul este mult mai mic decat in magazinele clasice (offline). Pe langa pret si reducerile de preturi, alti factori cu o importanta ridicata pentru cumparatori atunci cand decid sa cumpere online sunt oferirea de servicii gratuite (transport si returnare) si rapiditatea livrarii comenzilor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.