Procesatoare de plati Romania
18/03/2020
Topul produselor online cautate pe timp de COVID 19
30/03/2020

Locuri de muncă online. Ce motor de căutare te ajută ?

Exista un site elaborat cu un scopul de a vă ajuta să găsiți un loc de muncă de care v-ați putea bucura si nu doar locuri de munca online. Este vorba de Jooble . Portalul se prezinta astfel:

„Pe Jooble veți găsi toate ofertele de muncă disponibile în prezent. Ați mai auzit de așa ceva? Deci, toate ofertele de muncă din România pot fi găsite doar pe Jooble. Pe lângă faptul că Jooble este cea mai mare sursă informațională din România, suntem și lider printre portalurile de angajare. Toate acestea se datorează particularităților funcționării agregatorului nostru: asemenea oricărui motor de căutare (de exemplu, Google sau Yahoo), Jooble nu păstrează toată informația în propria bază de date, ci o colectează de pretutindeni și o face mult mai bine decât alții.

La inițierea căutării ofertelor de muncă, veți primi referințe la cele mai relevante oferte aferente solicitării Dumneavoastră de pe mai multe 1535 site-uri cu oferte de muncă din România.

Noi am creat Jooble în așa fel, ca Dumneavoastră să economisiți la maxim timpul și energia Dumneavoastră, astfel încât printr-o singură solicitare să găsiți locul de muncă care vă convine la 100%. Pentru cei exigenți, cărora le place să profite la maxim de viață, am creat o gamă variată de instrumente precum căutarea avansată și o multitudine de filtre. Bineînțeles, căutarea ofertelor de muncă pe Jooble pare, la început, neobișnuită comparativ cu ziarele sau cu portalurile de joburi tradiționale. Însă, dacă îl veți însuși pe deplin, veți găsi în mod garantat locul de muncă potrivit, cu singura condiție desigur că acest loc de muncă există.

Echipa noastră lucrează în mod constant pentru a face căutarea locurilor de muncă cât mai simplă. Jooble evoluează continuu adăugînd noi oportunități pentru candidați și angajatori. Astfel, dacă aveți idei sau sugestii de optimizare a portalului Jooble – spuneți-ne ce putem face.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *