Paste fericit!
11/04/2015
Lansarea smartwatch-ului lansat de Apple a fost un adevarat succes
14/04/2015

LinkedIn este noul proprietar al site-ului Lynda.com

LinkedIn este o retea de socializare insa nu la fel de cunoscuta in Romania precum Facebook, Twitter, Instagram sau multe altele. Ce-i drept LinkedIn este folosit in scop profesional, intrucat aceasta retea permite o vizibilitatea mai buna asupra activitatii profesionale desfasurate de utilizator de-a lungul timpului. In termeni mai populari, LinkedIn poate fi asociat ca fiind un CV online.

In ultima vreme, a luat cu asalat si mediul online din Romania, incepand sa devina ceva mai utilizat de oameni, cunoscandu-i in acest fel beneficiile sale.

LinkeIn a anuntat ca a facut o investitie colosala ce va sta la baza ascensiunii site-ului de socializare. Aceasta investitie consta in achizitionarea site-ului Lynda.com, ce ofera servicii de training pe domenii nisate. Astfel, fiind utilizator al acestui site iti poti alege domeniul in care doresti sa aprofundezi si, totodata, cel in care doresti sa activezi pe piata muncii.

Lynda.com detine in jur de 3.500 de cursuri pe diferite domenii de activitate bazate pe abonament, iar profesorii care se ocupa de aceste cursuri sunt experti in aria lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *