Cryptowall, virusul care iti cere bani pe propriile informatii
12/03/2015
NASA vrea sa isi echipeze astronautii cu noi accesorii
13/03/2015

Kanye West, tinta glumelor celor de la Anonymous

Rapperul american Kanye West a fost criticat dur de grupul Anonymous, printr-un clip video de sapte minute, publicat pe platforma Youtube. Cei de la Anonymous sunt cunoscuti pentru mesajele video in care critica diverse aspecte sociale si politice, dar este prima data cand hackeri iau in vizor un artist.

Clipul incepe cu discursul pe care Kanye l-a avut dupa ce cantaretul Beck a primit premiul Grammy pentru cel mai bun album. Kanye a fost foarte dezamagit de faptul ca Beyonce nu a fost cea care a castigat, asa ca a criticat industria muzicala, dar si pe organizatorii premiilor Grammy, spunand despre Beck, care are peste 20 de ani de activitate muzicala, ca nu ar fi un artist adevarat.

Dupa redarea acestei scene, un hacker care poarta celebra masca de Guy Fawkes incepe un discurs foarte acid la adresa lui Kanye West, a sotiei lui, Kim Kardashian, dar si a modului in care ii influenteaza pe ascultatorii sai. Criticile la adresa lui Kim Kardashian tin de faptul ca le invata pe adolescente ca se pot face bani multi din nuditate si despre copilul celor doi se spune ca va suferi de pe urma actiunilor parintilor.

[youtube id=”tibphZYyODo” width=”700″ height=”500″]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *