Jocul pe calculator care INTINERESTE CREIERUL

S-a lansat Youtube Romania
25/04/2013
Cat de murdar este dispozitivul pe care il folosim zilnic ?
08/05/2013

Jocul pe calculator care INTINERESTE CREIERUL

Road Tour este un joc testat pe persoane trecute de 50 de ani, prezentat ca “Mai eficient decat dezlegarea cuvintelor incrucisate” .

Road Tour reuseste sa imbunatateasca activitatea creierului persoanelor in varsta, dupa ce este jucat timp de 10 ore aproximativ. Dupa studii amanuntite, creierul “intenereste” cu 3 ani, iar beneficiile se pot simti si peste un an, sustine compania producatoare .

Bazat pe recunoasterea unor imagini, jocul a fost testat pe 700 de persoane trecute de varsta de 50 de ani si este considerat ca fiind mai eficient decat dezlegarea cuvintelor incrucisate. Cercetatorii au aratat ca marirea atentiei si vitezei de reactie poate duce chiar la o intinerire a creierului cu 7 ani.

In raportul dat publicitatii se mai arata ca prin acest joc creste si calitatea vietii prin faptul ca numarul de depresii scade si, odata cu el, scade si suma cheltuita pe medicamente. Jocul este disponibil online pentru 10 dolari pe luna, cu o reducere substantiala pentru abonamentul pentru un an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.