iPhone 5 va concura cu Galaxy S 3. Vezi cand va fi lansat

Microsoft lanseaza o retea de socializare. Cum se va numi?
21/03/2012
iPad 3 e in Romania!
24/03/2012

iPhone 5 va concura cu Galaxy S 3. Vezi cand va fi lansat

Apple va lansa in curand un nou model iPhone cu un ecran ce va concura cu Galaxy S III.

Conform surselor de stiri, compania fondata de Steve Jobs va lansa un nou model iPhone 5, ce va avea un display cu o dimensiune de 4,6 inch. Cei doi furnizori LG si Samsung Electronics, ce vor realiza ecranul noului smartphone Apple, au refuzat sa comenteze aceasta informatie, scrie agentia de presa.

Cele mai performante telefoane cu display mare lansate in ultimele doua luni sunt noile modele Android 4 cu procesor quad-core NVIDIA Tegra 3: HTC One X si LG Optimus 4X HD. Cele doua smartphone-uri au un ecran de 4,7 inch cu o rezolutie de 720 x 1280 pixeli si o densitate de aproximativ 312 ppi (pixels per inch).

Noul model Apple va fi lansat in al doilea trimestru al acestui an. Un alt model mult asteptat,Samsung Galaxy S III, va fi lansat peste aproximativ doua luni.

Apple a lansat in urma cu doua saptamani Noul iPad, a treia generatie de tablete, cu un nou display Retina cu o rezolutie incredibila, un nou chip ultraperformant A5X si o camera iSight cu caracteristici foto si video superioare. Vezi primele fotografii si clipuri video realizate cu noua tableta iPad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.