Instagram mai vine cu o actualizare pentru interfata web

iPod Touch a fost imbunatatit
22/07/2015
Intr-o tara din Europa, posta livreaza coletele cu ajutorul dronelor
22/07/2015

Instagram mai vine cu o actualizare pentru interfata web

Instagram se bucura de un real succes in randul utilizatorilor, aflandu-se in topul aplicatiilor. Desi, Instagram nu este o retea de socializare propriu-zisa, ea se incadreaza tot in aceasta categorie intrucat mizeaza pe partajarea fotografiilor. De cand s-a lansat aplicatia pentru dispozitivele mobile, s-a remarcat o evolutie a retelei, iar oficialii s-au preocupat ca aceast sa evolueze si i-a atribuit actualizari in mod frecvent.

Initial, Instagram putea fi accesata doar de pe smartphone-uri sau tablete, ulterior a aparut si interfata web. Cu toate ca era saracioasa in functii si era mult mai slaba decat aplicatia mobila, chiar si asa a fost un plus pentru reteaua Instagram. In timp, treptat a fost actualizata si interfata web imbogatindu-si portofoliu de functii. De data aceasta, cei care se ocupa de Instagram au adauga functia de cautare si pentru web. Asa ca, acum nu trebuie decat sa va autentificati pe laptop cu contul pe care il detineti si sa navigati pe Instagram facand aceleasi lucruri pe care le puteti face si de pe un smartphone.

Probabil, nu va mai trece mult si vom putea edita pozele chiar de pe un dispozitiv PC. Ramane de vazut cu ce functii noi ne mai suprinde Instagram.

Sursa foto: go4it

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.