Apple vrea sa inlocuiasca cheile de la masina cu un iPhone
10/02/2015
The Pirate Bay ofera continut de calitate cu ajutorul filtrelor
10/02/2015

Google vrea in mod necesar ca utilizatorii YouTube sa foloseasca nume reale

Google vrea ca oamenii sa-si foloseasca numele real pe Internet, iar un punct central este YouTube. Compania deja a inceput sa sugereze utilizatorilor, mai mult sau mai putin subtil, ca ar trebui sa se autentifice cu contul de Google+, unde au numele real. Google+ este reteaua sociala a Google si cere inca de la inceput numele real celor care doresc sa se inregistreze. Prin conectarea la YouTube cu contul de G+ se trece si la folosirea numelui real. Totusi, utilizatorii care nu vor sa-si piarda reputatia obtinuta cu un pseudonim si-l pot pastra pe acesta.

Insa aceasta promovare de catre Google a propriei retele sociale nu este pe gustul tuturor. De asemenea, actorul Wil Wheaton a spus pe Tumblr ca nu este multumit de faptul ca este fortat sa se inregistreze pe Google+ doar pentru a putea folosi toate functiile YouTube. Mesajul lui a fost distribuit de peste 2.000 de utilizatori.

Google+ concureaza in mod direct cu Facebook si Twitter si are avantajul ca printr-un cont pe aceasta retea te poti autentifica in oricare alt site al Google. In plus, compania are si avantajul prezentei pe smartphone-urile cu Android pe care, de asemenea, este nevoie de un cont Google pentru a avea acces pe piata de aplicatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *