WhatsApp vine cu o inca functie axata pe securitate
18/05/2016
Noul selfie stick cu efecte speciale
19/05/2016

Google Search va fi invadat de reclame

Google s-a decis sa includa reclame de tipul bannere in pagina dedicata serviciului Google Search. Reclamele sub forma de bannere vor veni ca o propunere pentru utilizator sa cumpere produsele pe car ele cauta.

De exemplu, la folosirea cuvântului televizzor, pe lângă imagini extrase de pe diferite website-uri vom vedea şi reclame pentru magazine de electronice, sau direct produsul vizat. Prin măsura luată, Google intervine astfel în procesul normal urmat de utilizatorii Google Search aflaţi în căutarea unui produs anume, oferind acestora posibilitatea să ajungă direct la produsul dorit, fără a mai fi necesară o vizită suplimentară pentru consultarea ofertei unui magazin de specialitate.

Pentru mai multe şanse de reuşită, reclamele afişate for fi adaptate în funcţie de regiunea utilizatorului, acordând prioritate magazinelor locale. Vizitatori vor putea afla dacă un magazin permite sau nu preluarea produsului direct din magazin, iar un panou separat va permite consultarea rapidă a ofertei de produse, conform redactiei GO4IT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *