Noua functie cu ajutorul careia iti controlezi continutul pe Facebook
23/07/2015
BenQ aduce in Romania ecranul cu rezolutie 4K2K Ultra HD
23/07/2015

Google+ Photos se va inchide

Serviciul Google+ Photos va mai fi disponibil doar pana la la sfarsitul acestei luni, deoarece pe 1 august se va inchide, fiind inlocuit de noul sau urmas. Este vorba despre Google Photos care a fost lansat tot in cadrul acestui an, in luna mai. Faptul ca primul serviciu va fi scos de pe piata va permite sa il popularizeze pe cel din urma, iar inlocuirea se va face treptat. Initial, serviciul Google+ Photos va disparea de pe sistemul de operare, Android.

Pentru utilizatorii care detin o galerie vasta de fotografii va exista o solutie prin care sa isi pastreze lucrurile. Acest lucru o sa fie posibil prin intermediul unei aplicatii care va functiona prin transferul continutului din vehiul cont Google + in noul cont Google Photos. De asemenea,  cei care nu vor sa opteze pentru noul serviciu, pot sa isi descarce imaginile prin intermediul Google Takeout.

In ceea ce priveste inchiderea serviciului Google+ Photos se va efectua ma intai pe sistemul de operare Android, apoi pe iOS si in cele din urma pe web. Odata cu inchiderea categoriei foto din Google+ se va initia actiunea de dizolvare a retelei de socializare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *