Google Maps disponibil si fara conexiune la internet

Mozilla Firefox a ajuns acum si pe iOS
17/11/2015
Anonymous ia atitudine cu privire la atentatul din Franta
17/11/2015

Google Maps disponibil si fara conexiune la internet

Google isi imbunatateste serviciul Google Maps cu posibilitatea de a utiliza navigarea pe harti chiar si fara conexiune la internet. Compania isi propuse cu ceva timp in urma sa materialize acest obiectiv, iar acum a lansat oficial acest proiect. Daca pana acum utilizatorii puteau sa vizualizeze hartile stocate in smartphone, de acum inainte vor putea naviga pe acestea realizand rute chiar si fara conexiune la datele mobile. Diferenta pe care o prezinta acest serviciu cand internetul este pornit si atunci cand este dezactivat este data de faptul ca in cea mai recenta versiune nu se poate oferi informatii despre trafic sau imagini in timp real.

Pentru a mari portofoliul de harti al aplicatie, poti descarca mai multe cartografieri pentru zonele care te intereseaza, iar atunci cand conexiunea la internet este intrerupta, aplicatia trece automat in modul offline, dar isi continua activitatea fara vreo consecinta.

Aceasta versiune este disponibila pentru dispozitivele cu Android, insa actualizarea se face treptat, pe anumite regiuni. Deocamdata, aceasta noua functie este disponibila doar in anumite zone din SUA, urmand ca apoi sa se extinda la nivel global.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.