Google colaboreaza cu Luxottica pentru urmatorul model al ochelarilor inteligenti Glass

Solitaire revine pe Windows 10
24/04/2015
Google ofera ajutor in cautarea oamenilor disparuti in urma seismului din Nepal
27/04/2015

Google colaboreaza cu Luxottica pentru urmatorul model al ochelarilor inteligenti Glass

In urma schimbarilor ce s-au produs la nivelul proiectului Glass, precum inchiderea magazinelor partenere Explorer si mutarea proiectului in cadrul altei divizii, au dat nastere unor speculatii cum privire la viitorul ochelarilor inteligenti Glass si la durata lor pe piata. Oficialii Google nu au ramas nepasatori la aceste speculatii si au confirmat faptul ca urmeaza o versiune superioara a ochelarilor.

De data aceasta, Google colaboreaza cu Luxottica. Cei doi parteneri au semnat un contract in urma cu un an, iar proiectul a fost deja demarat. Conform declaratiilor facute de Massimo Vian, managerul Luxottica, parteneriatul dintre cele doua companii va genera nu una, ci doua generatii de produse noi.

Cei de la Luxottica nu au oferit detalii cu privire la noul produs si ceea ce aduce el in plus, insa cei de la Google au furnizat un minim de informatii, precum faptul ca au brevetat solutii cum ar fi impartirea carcasei pentru componente in doua bucati laterale mai discrete sau tastaturi virtuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.