Samsung lucreaza la o gama noua de smartphone-uri
22/10/2015
Ce este un meme si cum cream unul
23/10/2015

Google aduce imbunatatiri serviciului Maps

Serviciul Google Maps pentru Android este foarte folosit de utilizatori in calatorii sau in anumite destinatii. Aplicatia este actualizata cu modificarile la care au fost supuse drumurile, dar in acelasi timp instiinteaza soferii despre benzinariile care se regasesc in ruta acestora. De asemenea, aplicatia permite gasirea mai multor trasee, permitandu-i utilizatorului sa il aleaga pe cel favorabil acestuia.

Cu un numar exorbitant de utilizatori activi, Google vine de fiecare data cu actualizari si imbunatatiri in privinta propriului sau serviciu. Modificarile vor intra in vigoare incepand cu aceasta saptamana, printr-o simpla actualizarea a aplicatiei. Acestea constau in informarea utilizatorilor cu privire la preturile combustibililor la benzinariile din apropiere, dar si o calculare a rutei in cazul in care se abate de la drumul sau pentru a merge la benzinarie cu tarife reduse.

De asemenea, marcarea pe harta a locatiilor pe care doriti sa le vizitati aflate pe ruta ocolitoare, nu va implica stergerea traseului de navigare deja ales. Aplicatia va permite sa va personalizati traseul cu locatiile la care doriti sa faceti popas, permitandu-va sa salvati toate modificarile facute.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *