Facebook a creat un program prin care contribuie la gasirea copiilor disparuti

Solutii cand iPhone-ul nu iti incarca
16/01/2015
Facebook Messenger primeste si comenzi vocale
19/01/2015

Facebook a creat un program prin care contribuie la gasirea copiilor disparuti

Facebook a lansat serviciul Amber Alerts, al carui scop este gasirea copiilor disparuti, prin intermediul imaginilor cu acestia publicate pe reteaua de socializare.

“Am lansat Amber Alerts pentru a folosi puterea comunitatii noastre in scopul acordarii de ajutor pentru a gasi copiii disparuti”, a anuntat Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, marti, intr-un mesaj postat pe contul sau de pe reteaua de socializare.

“In ultimii ani, am vazut persoane care s-au folosit de Facebook, pe cont propriu, pentru a ajuta la gasirea unor copii care fusesera rapiti. Acest lucru a inspirat una dintre echipele noastre sa realizeze un instrument mai bun, astfel incat reteaua Facebook sa poata fi folosita pentru a ajuta la reunirea unor familii”, a mai spus Mark Zuckerberg.

Potrivit ABC News, prin intermediul noului serviciu Amber Alerts sunt trimise alerte cu imaginile copiilor disparuti pe news feed-ul Facebook. Aceste alerte sunt transmise in mod targetat, unor anumiti utilizatori ai Facebook, dintr-o anumita zona, fiind insotite de datele de identificare ale copiilor disparuti si de orice alte informatii care ar putea ajuta la gasirea copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.