Mesajul care va blocheaza Iphone-ul
28/05/2015
Domenii pe extensia RO cu diacritice
02/06/2015

Ericsson infiinteaza un laborator de cloud in Europa

Este oficial faptul ca Ericsson si-a deschis in Italia un laborator dedicat cercetarii si inovarii in zona solutiilor de cloud si in care va putea colaborar cu lideri de piata din zona telecom. Loboratorul se afla la Roma si este construit pe baza tehnologiilor Network Function Virtualization and Software Define Network adaptate implementarii solutiilor in industria telecom.

Conform redactiei Computer Wolrd, datorita unei combinatii inedite intre Hyperscale Cloud, Service Provider SDN si abordari de tip Network Functions Virtualization (NFV), operatorii au posibilitatea sa-si simplifice retelele, sa reduca complexitatea topologiei acestora si procesul de creare a serviciilor, dar si sa accelereze procesul de creare si livrare de noi servicii. In plus, cu toate ca laboratorul de cloud este localizat in interiorul campusului Ericsson, operatorii il pot accesa virtual de oriunde in lume s-ar afla.

Nunzio Mirtillo, Head of Region Mediterranean Ericsson, a declarat: „Solutiile de cloud vor face posibila urmatoarea mare evolutie a business-urilor din industria telecom, iar noul laborator dovedeste inca o data dorinta Ericsson de a inova in toate zonele in care activeaza.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *