Arhivare Online, Transfer Fisiere, Creare Site
Top 5 Servicii pentru Arhivare Online și Transfer de Fișiere de Dimensiuni Mari
19/01/2024
Realizare site magazin online, creare magazin online, pret magazin online, creare magazin virtual
Realizare site magazin online
23/01/2024

Eliminare fundal poza online

Eliminare fundal poza online, stergere background poza

site-uri online care oferă servicii pentru eliminarea fundalului unei imagini.

Există mai multe site-uri online care oferă servicii pentru eliminarea fundalului unei imagini. Acestea folosesc tehnologii de inteligență artificială și instrumente de editare foto pentru a face acest lucru. Unele dintre aceste site-uri includ:

 1. remove.bg:  remove.bg
  • Remove.bg este un instrument simplu și eficient care elimină automat backgroundul maginilor. Este ușor de utilizat și nu necesită cunoștințe avansate de editare foto.
 2. Clipping Magic:  lippingmagic.com
  • Clipping Magic permite utilizatorilor să îndepărteze fundalul imaginilor cu ușurință, oferind și opțiuni avansate pentru ajustarea selecției.
 3. LunaPic:  lunapic.com
  • LunaPic este un editor foto online care oferă funcționalități variate, inclusiv eliminarea fundalului. Are o interfață ușor de utilizat și este gratuit.
 4. Pixlr:  pixlr.com
  • Pixlr este un editor foto online care oferă funcționalități avansate de editare, inclusiv eliminarea fundalului. Există o variantă gratuită și una plătită.
 5. FotoFlexer: fotoflexer.com
  • FotoFlexer este un alt editor foto online care oferă opțiuni pentru îndepărtarea fundalului și alte funcționalități de editare.

Pentru a utiliza aceste site-uri, încărcați simplu imaginea pe platformă și urmați instrucțiunile pentru a elimina fundalul. Este important să țineți cont că calitatea rezultatelor poate varia în funcție de complexitatea imaginii și de site-ul ales.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *