Dropbox are o interfata noua pentru Android

Google lucreaza la functia “Unsend”
25/06/2015
Cum sa cauti in istoricul conversatiilor de pe WhatsApp
26/06/2015

Dropbox are o interfata noua pentru Android

Dropbox beneficiaza acum de o versiunea noua pentru sistemul Android. Este vorba despre o noua interfata care vine drept o actualizarea a aplicatiei. Aceasta interfata prezinta un meniu simplist, usor de accesat si care permite o incarcare mai usoara a documentelor in aplicatia Dropbox.

Aplicatia Dropbox se gaseste in magazinul Play, insa aceasta actualizare va urma sa fie disponibila in decursul acestei saptamani, iar alaturi de aceasta va fi si o noua functie, respectiv un buton de cautare plasat in partea superioara a meniului, cu o vizibilitate ridicata. Acest buton de cautare va usura activitatea utilizatorilor permitandu-le sa gaseasca intr-un mod mai rapid documentele pe care le doresc.

Odata cu aceasta schimbare, Dropbox incearca sa se adapteze la dispozitivele mobile si, implicit, sa isi adapteze produsul astfel incat sa fie usor de accesat chiar si pentru persoanele care nu sunt familiarizate cu aplicatia. Dropbox vine cu o multime de facilitati noi, menite sa atraga cat mai multi utilizatori, dar si pentru a isi mentine publicul fidel si de a veni in intampinarea acestora cu servicii eficiente.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.