Mark Zuckerberg a fost victima unor hackeri
06/06/2016
Xiomi revine cu un nou tip de bratara fitness
08/06/2016

Doua gadget-uri marca Samsung au ajuns in Romania

Este vorba de castile wirless IconX si noul tacker de fitness Gear Fit 2. Cele două noi dispozitive se vor alătura liniei de periferice portabile a companiei.

Căștile wireless Samsung IconX au 4GB spațiu intern de stocare și poate oferi utilizatorului până la 90 de minute de redare a muzicii. Pe lângă funcțiile de redare a muzicii, căștile au capabilitatea de a monitoriza bătăile inimii sau de a măsura distanța parcursă. Utilizatorul poate controla cu ușurință muzica și setările fitness prin intermediul panourilor capacitive de pe acestea.

Gear Fit 2 reprezintă o actualizare pentru modelul anterior lansat de Samsung în 2014. Noul tracker fitness este capabil să monitorizeze bătăile inimii, să estimeze numărul de calorii arse sau să analizeze mișcarea încheieturii pentru a afla dacă faceți yoga sau alergați. Dispozitivul include propriul GPS care poate înregistra distanța parcursă iar apoi să vă posteze realizările direct pe Facebook (în cazul în care acesta este conectat la telefon), relateaza TechCafe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *