Domeniile cu extensia “.re” prind viteza

Protejeaza-te de hackeri de Sarbatori !
24/12/2012
Nume de site de 13 milioane USD . Care sunt cele mai scumpe domenii ?
26/12/2012

Domeniile cu extensia “.re” prind viteza

Domeniile din Insulele Reunion cu terminatia “.re” , ajung sa devina , in unele cazuri, mai bune decat alte extensii, datorita indexarii cuvintelor romanesti cu extensia RE. Un exemplu relevant este dat de o agentie din Romania, care a intuit acest element si a achizitionat peste 1.000 de domenii pe extensia “.re”.
Mai mult, o parte din ele sunt puse si la vanzare, pe domeniul propriu, care nu se putea denumi altfel, decat cu un RE in coada: www.sitepromova.re
Numele unui site constituie un factor foarte important in ceea ce priveste optimizarea pentru motoarele de cautare. Ca factori importanti pentru SEO, URL-ul vine dupa titlul si descrierea paginii, fiind considerat un indicator important pentru continutul paginii web, mai ales dupa ultimile miscari pe piata, Google dovedeste dinamism, element ce impune o atenta abordare in privinta alegerii numelui unui site.
Cele mai bune URL-uri descriu pagina clar, succint si sunt usor de retinut. In acest sens agentia Promomedia Design , cea care detine domeniul www.sitepromova.re pune la dispozitie o lista de peste 300 de nume de site-uri pe extensia “.re”.
Numele domeniului impreuna cu textul link-ului, sunt singurii doi indicatori care dau informatii despre pagina web fara sa fie necesar ca utilizatorul sa acceseze adresa acestuia.
Relevante in acest sens sunt domenii web cu extensia “.re”: www.panouri-sola.re ; www.asigura.re ; www.angaja.re , etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.