Dolce va transmite toate meciurile de la Euro 2016

Smartphone-urile cu capacitatea de stocare de 32 GB
30/03/2015
Pachetul Office disponibil gratuit si pentru dispozitivele cu display mic
31/03/2015

Dolce va transmite toate meciurile de la Euro 2016

Telekom Romania este o noua companie care a rezultat in urma fuziunii dintre Romtelecom si Cosmote, decizia actionarilor avand ca scop rebrandingul celor doua firme. Telekom a investit mult in ultima vreme, iar in Romania este lider de piata, cu toate acestea furnizorul de servicii TV va difuza in exclusivitate meciurile de la Campionatul European de fotbal de anul viitor din Franta.

„Campionatul European de fotbal din 2016 va putea fi urmarit integral la Dolce Sport. Toate cele 51 de meciuri ale turneului final din Franta vor fi transmise in direct pe canalele televiziunii detinute de Telekom Romania. Dintre acestea, 28 de partide vor fi transmise in exclusivitate la Dolce Sport“, conform unui anunt al Telekom.

Telekom a achizitionat drepturile de difuzare pentru mai multe competitii fotbalistice, printre care UEFA Champions League, UEFA Europa League, campionatele Italiei, Angliei, Germaniei si Franţei, Liga 1 ca parte a luptei duse de grup cu liderul pietei RCS&RDS, care si-a construit baza de peste trei milioane de clienti pentru serviciile TV inclusiv prin portofoliul extins de competitii sportive transmise.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.