YouTube Gaming a fost lansat
26/08/2015
Kirobo, robotul astronaut, s-a intors pe Terra
27/08/2015

Dispozitivul pe care Samsung nu a vrut sa il lanseze si in Europa, a fost adus pe piata autohtona de catre un retailer romanesc

Samsung a hotarat ca telefonul Galaxy Note 5 sa fie lansat doar pe pietele din SUA si Asia, luand decizia ca Europa sa nu fie inclusa in continentele de lansare a telefonului. Cu toate acestea, QuickMobile a adus in exclusivitate in Romania telefonul Samsung Glaxy Note 5, care va beneficia si de garantie in reprezentantele din strainatate ale companiei Samsung.

“In ciuda anuntului Samsung ca telefonul Galaxy Note 5 va fi lansat doar pe pietele din Statele Unite si Asia, am decis sa il aducem si in Romania, sa oferim clientilor nostri sansa sa-si achizitioneze acest device”, a declarat Tudor Țiboc, general manager QuickMobile.

Samsung Galaxy Note 5 are un display de 5,7 inch cu rezolutie QHD (2560 x 1440 pixeli), procesor Exynox cu 8 nuclee, memorie 4GB, fiind disponibil in doua variante de spatiu de stocare, de 32GB si 64GB, vine echipat cu un S Pen si cu senzor de amprenta, iar camerele au o rezolutie de 5MP si 16MP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.